Tjenester

Google Ads

Er du på jakt etter ny nettside, intranett eller kampanjeside? Vi leverer tilpassede løsninger eller oppstartspakker til fornuftige og konkurransedyktige priser.

God tittel

Megabite har jobbet med webdesign i 20 år og levert tusenvis med nettsider til alt fra små oppstart selskaper til store globale konsern. Vi jobber i lag med deg som kunde for å møte dine mål og behov, samtidig som vi har respekt
for dine budsjetter.

Megabite forhandler og leverer flere typer publiseringsverktøy eller publiseringsløsning (CMS). Dette gjør oss i stand til å velge den løsningen som passer best til din virksomhet. I utgangspunktet anbefaler vi det fleste av våre kunder WordPress, den absolutt største løsningen i verden, en løsning som også har stor støtte hos 3. parts utviklere med over 50 000 plugins, noe som gjør det lett å utvide funksjonalitet til en lav kostnad.

Vi kan hjelpe deg med:

  • Strategi og rådgiving
  • Webdesign og UX
  • Innholdsproduksjon
  • Søkemotoroptimalisering (SEO)
  • Hosting, drift og support

Noen av våre kunder og prosjekter

Noe relevant her, eller bare droppe

Vi har fokus på hastighet, stabilitet og sikkerhet. Et godt hjem og skikkelig vedlikehold er kritisk for sikkerheten. Hos oss blir nettstedet ditt jevnlig vedlikeholdt og oppdatert, dette er sikrer ett lengre livsløp og minimerer risikoen for hackerangrep. Vi tar høyde for raske endringer i trafikk, noe som er avgjørende og kostnadsbesparende på kort og lang sikt.