Megabite etablerer selskap med fokus på innholdsmarkedsføring

Megabite satser enda sterkere på innholdsmarkedsføring og etablerer Megabite Content AS. Selskapet skal hjelpe kundene med å produsere innhold til markedsføringen i både egne, fortjente og betalte medier.
Nils Arne Johnsen og Maren Ørn

Megabite Content AS: Nils Arne Johnsen og Maren Ørn.

Megabite Content AS sin hovedoppgave er å levere tekst, foto og film, samt samarbeide med Megabite på øvrige tjenester. Kontoradressen blir Innovation Dock i Sandnes.

Drives av mediefolk

Nyhetsjournalist, Maren Ørn, er nyansatt daglig leder og innholdsprodusent i Megabite Content. Hun har flere års erfaring fra mediebransjen, og har jobbet for både Amedia, Kleppmagasinet, Gatemagasinet Asfalt og Vikingposten i Spania. Noen kjenner henne kanskje fra Sandnesposten, hvor hun i flere år skrev bedriftsprofiler for Næringsavisen.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på nye arbeidsoppgaver sammen med denne kjekke gjengen i Megabite. Jeg regner med det blir en variert og spennende hverdag, hvor jeg får være kreativ. Noe av det beste jeg vet er å treffe nye mennesker, og jeg gleder meg til å bli kjent med kunder og samarbeidspartnere, sier Maren Ørn.

Fra markedssjef til filmskaper

Med seg på laget har hun prosjektleder, Nils Arne Johnsen, som leverer film og foto. De traff hverandre i Sandnesposten, hvor de begge jobbet for markedsavdelingen. Han har til sammen mer enn 30 års erfaring fra mediebransjen, og var tidligere 25 år i Stavanger Aftenblad, hvor han blant annet var distriktsleder for Markedsavdelingen.

– Jeg har de senere årene fått utløp for min kreative side og begynt med film. Etter alle år med salg- og markedsarbeid synes jeg det er veldig gøy å være på skapersiden av produksjonen. Etter å ha drevet selv de siste årene, synes jeg det er spennende å slå meg sammen med en så dyktig gjeng som Megabite. Jeg liker tanken på at jeg er del av et solid lag, og at vi nå kan levere alt innen markedsføring, sier Nils Arne Johnsen.

Roar Hasle, Heidi Kaldheim og Maren Ørn

Roar Hasle, Heidi Kaldheim og Maren Ørn.

Stor etterspørsel etter innholdsmarkedsføring

Roar Hasle, styreformann i Megabite Content og daglig leder for Megabite Jæren og Dalane, har det siste halvannet året samarbeidet tett med Maren Ørn, som har hjulpet med tekst og innholdsproduksjon. Han er glad for at det nå skal satses sterkere på innholdsmarkedsføring gjennom Megabite Content.

– Vi opplever økende etterspørsel etter innholdsmarkedsføring og digital synlighet. Vi ser derfor frem til å få to så flinke og erfarne mediefolk som Maren og Nils Arne med på Megabite laget.